Positief!

Wij kijken positief naar kinderen.

Wij laten kinderen merken het belangrijk te vinden wat het aangeeft, voelt en denkt. Wij accepteren ieder kind zoals het is en richten ons op mogelijkheden.

Door veiligheid te bieden, zelfvertrouwen op te bouwen en een kind eigen verantwoordelijkheid te leren, doen onze leerlingen positieve ervaringen op.

Veel van onze leerlingen kunnen ondersteuning gebruiken in het ontwikkelen van sociaal inzicht en sociale vaardigheden. Wij besteden op school véél aandacht aan die sociaal-emotionele ontwikkeling. Dit zit verwoven door de dagstructuur van het schoolseprogramma.

Wij bieden structuur, overzicht en duidelijkheid. Daarbij leveren wij maatwerk: de een heeft een meer directe aanpak nodig, de ander wil meer uitgedaagd worden bijvoorbeeld. Omdat veel van onze leerlingen prikkelgevoelig zijn, zorgen we voor veel rust in onze klassen en school.

➢ Lees meer in onze Schoolgids!