Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

ZiZo Festival in Heibloem

31 maart 2022

Over een paar maanden is het eindelijk zover...het éérste ZiZo festival in Heibloem. Op vrijdag 1 juli 2022 is Heibloem het centrum van Limburg. Het belooft een fantastische dag te worden, gepresenteerd door talentvolle jongeren en een topbeleving voor iedereen.

Inspireren en verrassen

Het festival bestaat uit vindingrijke workshops, live-muziek, dance, film, lekker eten en drinken en nog héél véél meer. Dat is het ZiZo festival, dus kom...kijk en doe mee, maar laat je vooral inspireren en verassen.

Programma
We openen het festival om 13.45 uur en sluiten om 22.00 uur. Het festival vindt plaats op het mooie terrein van onze school - Meijelseweg 2b in Heibloem. Noteer de datum in jullie agenda en we zien je graag op 1 juli!

Het team van Widdonckschool Heibloem en De Ortolaan Heibloem gaan er een mooie, onvergetelijke dag van maken...voor onze leerlingen, ouders, (netwerk)partners, andere scholen, omwonenden en geïnteresseerden zodat iedereen die is geweest kan zeggen: tot ZiZo! Tot volgend jaar....

Nieuwsgierig? Bekijk dan onderstaand promotiefilmpje!
 

 

 



Nieuwsarchief